حاکمی از مسیری میگذشت و عدهای رعیت به امید حاجت گرفتن به استقبالش درآمدند. در هیاهوی جمعیت مجیزگو، رعیتی بنا گذاشت به لعن و نفرین حاکم. توجهش جلب شد که فلانی را بیاورید و آوردند. علت ناسزا پرسید، رعیت جواب داد هدیه ناقابلی برایتان دارم که بین این جمعیت پرغلغله جز به زبان دشنام و نفرین، مجال ملاقات با اعلیحضرت برای تحویلش نمییافتم. حرف رعیت تمام نشده حاکم به جلاد اشارهای کرد و باقی ماجرا …
از نگاه بازاریابی؛
اصولا تبلیغات بنری به خاطر ماهیتی که داره و موقعیت مواجهه کاربر با اون (زمان کوتاه مواجهه و عموما آشفتگی بصری فضای مواجهه)، به شدت باید جذاب و جلبتوجهکننده باشه. اصلا به نوعی رقابت این روزهای تبلیغات بر سر جلب توجه و کسب سهم بیشتر از توجه مخاطبه و این موضوع در تبلیغات بنری شدیدتره.
گاهی این جلب توجه از طریق رنگ صورت میگیره، گاهی متن، گاهی طرح، گاهی افکتهای تصویری و …
در یک طبقهبندی کلی چند نوع جاذبه یا عامل اثرگذاری روی مخاطب وجود داره که بعضی از مهمترین اونها طنز، ایجاد ترس، بکارگیری جذابیتهای جنسی (که طبیعتا در کشور ما با محدودیت همراهه) و … هستند. در این بین، صنعت بیمه بخاطر ماهیتی که داره، میتونه از جاذبه ایجاد ترس استفاده خوبی ببره (هرچند این موضوع به معنای نفی سایر جاذبهها نیست) ولی این که عبارتی به این شکل و اینقدر مستقیم مطرح بشه، هرچند ممکنه جلب توجه کنه، ولی این جلب توجه لزوما به نفع برند تموم نمیشه.
خطای رایج در تبلیغات
بعضی طراحان و ایدهپردازان و مجریان تبلیغاتی با این تصور غلط که جلب توجه به هر قیمتی، انتقال پیام برند رو به مخاطب سادهتر میکنه دست به اقداماتی میزنند که بعضا بیش از مفید بودن، آسیبزنندهست.